Cookie- och Sekretesspolicy

Robust och blixtsnabb backup

Med den senaste hårddisken från Lacie kan du överföra dina bilder i toppfart via Thunderbolt när du t.ex. är iväg på fotoutflykt.

  • 08.10.2012

Det finns ingen anledning att kompromissa med hastigheten när du ska säkerhetskopiera dina pangbilder på nästa fotoresa. Med den senaste versionen av Lacie Rugged kan du nämligen överföra bilder blixtrande snabbt med den nya Thunderbolt-tekniken.

Man kan få den med antingen en traditionell, mekanisk hårddisk eller en av de nya SSD-diskarna. Om du väljer den sistnämnda kan du flytta bilder och videor med hela 380 megabyte per sekund. Du kan också använda usb 3, och strömmen kommer via kablarna, så du slipper ta med dig en nätadapter.

Den externa hårddisken är byggd för att kunna klara litet av varje och tål ett fall från 1,2 meter. Dessutom har den inbyggd datakryptering för den som vill vara helt säker på att bilderna inte hamnar i orätta händer.

Du kan läsa mer här. En hårddisk med 1,0 terabyte lagringsutrymme har ett rekommenderat pris på 2 349 kronor, medan priset är 3 349 kronor om man väljer modellen med en 256 gigabyte SSD-disk.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss