Cookie- och Sekretesspolicy
Canon imagePROGRAF PRO-1000

Rödmärkt skrivare

Om man är välbekant med Canon vet man att den röda ringen kring objektiven bara sitter på de bästa kvalitetsgluggarna som också har beteckningen L för lyx. Nu överförs det här konceptet på skrivarna. Den första rödmärkta skrivaren kostar 13 000 kronor, men så skriver den också ut i A2.

  • 23.10.2015

Det röda strecket kring Canons nya A2-skrivare signalerar det bästa som tillverkaren kan prestera, precis som hos deras rödringade objektiv. Själva namnet är också lika långt och invecklat som ett objektivnamn.

Canon imagePROGRAF PRO-1000, som maskinen heter, har 12 bläckpatroner med separata behållare. Den skriver ut med ett nyutvecklat pigmenterat bläck som Canon kallar för LUCIA PRO. Bland annat har skrivaren två svarta och två grå bläcktyper som bidrar till att ge perfekta svartvita utskrifter.
Canon imagePROGRAF PRO-1000
Hastigheten ger intryck av att vara bra. Ett A2 med kant tar bara 6,0 minuter informerar Canon, dock utan att berätta hur bred den kanten är. A2 har storleken 42 x 59,4 cm och skrivaren tar upp 72,3 x 43,3 x 28,5 cm.

Det rekommenderade priset på imagePROGRAF PRO-1000 är 13 000 kronor och du kan tyvärr inte önska den i julklapp i år, för den släpps inte förrän i början av 2016.

Canon imagePROGRAF PRO-1000

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss