Cookie- och Sekretesspolicy
Epson Expression Photo XP-750

Nya entusiastskrivare från Epson

Epson är på gång med två nya skrivare för fotoentusiasten. Expression Photo XP-850 och XP-750 är hela 40 procent mindre än föregångarna, och du behöver inte ens vara i närheten av skrivarna för att kunna skriva ut.

  • 06.09.2012

De två nya multiskrivarna Expression Photo XP-850 och XP-750 använder Epsons nya bläck Claria Photo HD, som sägs hålla i upp till 300 år i ett fotoalbum. Det finns sex separata patroner, vilket ska ge väldigt jämna färgövergångar och en djup svärta.

Bägge skrivarna har en motor i kontrollpanelen och i utmatningsfacket, så att de själva öppnas när man skickar iväg en utskrift. Givetvis har de också stöd för wi-fi, så att man slipper sladdar. Och den trådlösa anslutningen ger massor av möjligheter.

Epson Expression Photo XP-850

Man kan naturligtvis skriva ut från smarttelefoner och pekdatorer – antingen via Epsons app Iprint eller via Apple Airprint. Man kan också skanna direkt till molntjänster eller skriva ut även om man sitter på andra sidan jordklotet. Skrivarna har nämligen egna mejladresser och skriver ut de filer som man bifogar.

Skrivarna har två pappersfack, så att man kan ha olika papperstyper i på en och samma gång, och med en speciell arkmatare kan man skriva ut på tjockt papper, liksom man kan skriva ut på cd och dvd. De två nya modellerna kan skriva ut på båda sidor av papperet, och XP-850 kan automatiskt skanna sidor med dubbelsidigt tryck.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss