Cookie- och Sekretesspolicy

HP Photosmart eStation

Den här multiskrivaren där skärmen kan tas loss och användas som en liten dator är allt annat än ordinär. Den vänder upp och ner på våra föreställningar om vad man kan använda en skrivare till.

  • 20.01.2011

Med Photosmart Estation sätter HP nya standarder för vilka uppgifter en multiskrivare ska kunna klara av. Inte för att Estation kan en massa tricks som ingen multiskrivare någonsin har kunnat, förutom en liten genialisk detalj. Det är snarare sättet som Estation integrerar sina många funktioner på som är helt unikt. Här är skrivarens clou den pekkänsliga och löstagbara skärmen. Den är på 7,0 tum och vid första ögonkastet liknar den en mindre version av Apples Ipad. Den fungerar också i stort sett på samma vis genom att man öppnar applikationer och handhar dem med fingertopparna. Det fungerar fint på Estation, dock utan riktigt samma suveräna användavänlighet som hos Ipad. Språket är engelska, men skrivarens drivrutiner är på svenska. Via skärmen kan man skriva ut bilder från sin e-post eller från webbplatser. HP har tagit fram ett antal smarta appar till skrivare, så att det är enkelt och kul att skriva ut inbjudningskort, födeselsedagskort, eller kartor inför semesterresan. Anslutningen och installationen av den medföljande programvaran tog 32 minuter. Det gick relativt smidigt, men vi skulle ändå inte vilja rekommendera Estation till datornoviser. Det kan nämligen ganska lätt uppstå problem när den trådlösa internetanslutningen ska upprättas. Via det trådlösa nätverket kan man för övrigt skriva ut bilder direkt från sin mobiltelefon.

Delbetyg: 88%

Läs mer
Läs HELA artikeln i Digital Foto För Alla nr 2 som finns i butik nu.

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA DIGITAL FOTO FÖR ALLA
        BESTÄLL DIGITAL FOTO FÖR ALLA


Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Fakta:

Kronor, säljs för: 3794:-
Pikoliter: 5,5
DPI: 9600 x 2400
Format: A4

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss