Cookie- och Sekretesspolicy

HP Envy 100 e-All-in-One

Här är multiskrivaren som sätter standarden för 2011 när det gäller design och användarvänlighet.

  • 23.02.2011

Det första man lägger märke till med HP:s nya skrivare är det eleganta utseendet som får en att tänka på en stereo eller video från Bang&Olufsen. Envy 100 är den snyggaste skrivaren vi någonsin har testat. Den är bara tio centimeter hög men har ändå inbyggt pappersfack, trådlöst nätverk, kortläsare och skanner. Den senare täcks av ett tunt, elegant glaslock. Den sparsmakade utformningen är fräsch och nyskapande, och det samma gäller det tekniska. Till Envy 100 kan man hämta appar, alltså små program, direkt från internet via den inbyggda skärmen. Till exempel kan man ansluta skrivaren till ett Picasa-konto och skriva ut bilder därifrån. Man kan även skriva ut bilder genom att skicka dem till skrivarens mejl-adress, t.ex. via en smartphone. När man skriver ut fälls front-panelen upp med en mjuk rörelse och en pappershållare svänger ut. Hållaren glider automatiskt och elegant tillbaka när man tar utskriften. Man behöver alltså inte krångla med inmatning och utmatning som man är van vid. Här borde konkurrenterna se och lära. Skrivaren startar med att fråga om den ska uppdatera sig själv via det trådlösa nätverket. Det bör man låta den göra första gången man använder den. Skrivarens knappar sitter dolda bakom den blanksvarta ytan och lyser inte upp förrän man behöver dem. Pekskärmen är på 3,5 tum. Menysystemet är inte lika smidigt som på en smartphone, men det går ändå bra att använda det.

Betyg: 88%

Läs mer
Läs HELA artikeln i Digital Foto För Alla nr 4 som finns i butik nu.

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA DIGITAL FOTO FÖR ALLA
        BESTÄLLA DIGITAL FOTO FÖR ALLA


Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss