Cookie- och Sekretesspolicy

Canon Pixma MG6250

Denna stora men eleganta multiskrivare är full av bra funktioner, och Utskrifterna IMPONERaR OSs i hög grad. Vi kan inte heller klaga på priset, men bläcket går snabbt åt.

  • 09.12.2011

Den nya trådlösa multiskrivaren från Canon ger ett minimalistiskt svart intryck när den är släckt. Det är inte förrän maskinen sätts på och man fäller upp skärmen som funktionerna uppe på skrivaren tänds. Man väljer enkelt mellan att kopiera, hämta bilder för utskrift eller skanna genom att röra vid den tryckkänsliga kontrollpanelen framför färgskärmen. Det sker intuitivt och kan hanteras problemfritt av vem som helst. Ofta står det till och med på skärmen precis vilken knapp man ska trycka på.
Pixma MG6250 är en av Canons två toppmodeller i den senaste serien av multiskrivare. De är de dyraste, men även de bästa, så fotoentusiasten får garanterat snygga utskrifter. Båda modellerna använder Canons FINE-skrivhuvud och skriver ut i en hög upplösning på 9 600 dpi.

Betyg: 90%

Läs mer
Läs HELA artikeln i Digital Foto För Alla nr 18 som finns i butik nu.
BESTÄLL DIGITAL FOTO FÖR ALLA

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Slutsats:

En snyggt designad skrivare till fotoentusiasten. Den är enkel att använda och har många spännande funktioner som t.ex. trådlös utskrift via mobila enheter. Skrivaren har en fin färgskärm, och utskriften är nästan ljudlös. Man får mycket fina fotoutskrifter med verkligt bra skärpa. Bläcket försvinner dock för snabbt.

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss