Cookie- och Sekretesspolicy

Canon PIXMA iX6550

Här är MARKNADENS MINSTA OCH ELEGANTASTE SKRIVARE FÖR DET ENORMA FORMATET A3+. Hastigheten är i topp, bildkvaliteten fin och priset ytterst attraktivt. Saknar vi ingenting alls i den nya skrivaren?

  • 08.07.2011

Det var inte länge sen som en skrivare för A3+ behövde ett eget bord att stå på och gott om svängrum när utskrifterna skulle spottas ut. Men så är det inte längre. Nya Pixma iX6550 är hela 30 procent mindre än sin föregångare. Skrivaren väger bara 7,6kilo och mäter 54,9x 29,9x 15,9cm. Särskilt den låga vikten och höjden innebär att skrivaren lätt kan stå på en vanlig hylla. Trots sin diskreta design är iX6550 ändå robust, och i synnerhet pappersintaget på baksidan är en fröjd att jobba med. De två hållarna justeras automatiskt i förhållande till varandra. Flyttar man den ena följer den andra med. Man kan alltså vara säker på att papperet ligger perfekt i skrivaren även om det är mindre än pappersfacket. Det medföljande programmet är på svenska, och det blir man blixtsnabbt vän med. Det är också viktigt, för skrivaren har ingen skärm, så alla inställningar sker i datorn. Med programmet kan man också skriva ut stillbilder direkt från videofilm. Filerna måste dock vara tagna med en Canon-kamera.

Betyg: 85%

Läs mer
Läs HELA artikeln i Digital Foto För Alla nr 10 som finns i butik nu.

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA DIGITAL FOTO FÖR ALLA
        BESTÄLL DIGITAL FOTO FÖR ALLA


Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss