Cookie- och Sekretesspolicy

Fantastisk fjärrstyrning av kamera och blixt

Med Pocketwizard Plus III kan du bli som en fotografisk dirigent, som distansdirigerar en symfoni av kameror och blixtar.

  • 21.02.2012

Om du älskar att fjärrstyra externa blixtar, eller t.o.m. flera kameror, bör nyheten Pocketwizard Plus III Transceiver nog stå längst upp på din önskelista. Den nya trådlösa enheten kan kommunicera via hela 32 kanaler, så det är alltid möjligt att hitta en som funkar även om andra fotografer jobbar i närheten.

Den nya funktionen Quad-Zone Triggering ger möjlighet att arbeta med upp till fyra olika grupper av fjärrstyrda system med kameror och blixtar, så du kan enkelt växla mellan de fyra eller t.ex. nöja dig med att bara utlösa några av dem. Nyheten kan under optimala förhållanden utlösa utrustning upp till 500 meter bort, men med funktionerna Long Range Mode och Repeater Mode ska det vara möjligt att jobba på ännu längre håll.

Det finns också en funktion som heter High Speed Receive Mode, som gör att du kan avfyra din kamera med upp till 14,5 bilder per sekund. Det är så snabbt att inte ens Canon EOS-1D X inte riktigt hänger med. Du kan läsa mycket mer om nyheten på engelska här. Räkna med ett pris på omkring 139 dollar, vilket lär bli närmare 1 500 kronor här hemma..

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss