Cookie- och Sekretesspolicy

Få ut mer av kameran med batterigrepp

Funktioner som live view, wi-fi och gps dränerar kameran på ström. Därför är det en stor fördel att sätta ett batterigrepp på kamerahuset. Samtidigt får du en förbättrad ergonomi och fler funktioner.

  • 17.03.2015

Ladda ner filen här.

När man vill bygga ut sin spegel­reflex- eller systemkamera med nya tillbehör är det svårt att blunda för batterigreppet. För många fotografer är det en av de viktigaste uppgraderingarna av kameran. För det första ger batterigreppet möjlighet till extra batterikapacitet, så att man kan vara ute på fältet längre utan att få slut på ström.

Eftersom många nyare kameror har live view, wi-fi och gps kan det gå väldigt snabbt att tömma batteriet. Många batterigrepp tar både kamerabatterier av litiumjon-typ, som kan laddas, och vanliga AA-batterier i en speciell hållare. Till och med uppladdningsbara AA-batterier kan användas. På så sätt kan man snabbt få nytt liv i kameran om batteriet är slut och man inte kan ladda där man befinner sig. Med de bästa batterierna kan man fördubbla antalet bilder per uppladdning.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss