Cookie- och Sekretesspolicy

Fånga de stora vidderna med drönare

Pojkdrömmen om att se världen från luften har aldrig varit lättare att uppfylla än nu. Med en drönare och en kamera kan du se och fota landskapet ur helt andra vinklar än vad du är van vid. Här går vi på djupet med vad marknadens många drönare har att erbjuda fotoentusiasten.

  • 16.09.2015

Ladda ner filen här.

Under de senaste tre åren har utvecklingen av drönare tagit rejäl fart, och marknaden fylls nu med både modeller för under 500 kronor, som mest är av leksakstyp, och helprofessionella drönare för femsiffriga belopp som kan filma i 4K-kvalitet. Intresset för de små helikoptrarna har också ökat lavinartat, och vi befinner oss ändå bara i början.

En del av marknadens drönare har inbyggd kamera. På andra modeller kan man montera en action-, kompakt-, system- eller spegelreflexkamera i en så kallad gimbal-upphängning. I den här artikeln studerar vi de spännande funktionerna närmare, och du får goda råd om hur du själv blir flygfärdig.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss