Cookie- och Sekretesspolicy

Samsung NP-RF712

Samsungs stora skärm är inget mindre än enastående bra att jobba vid. Färgåtergivningen är bra och neutral, och det är fina detaljer i ljusa och mörka områden. Samtidigt är ljusstyrkan testets bästa.

  • 23.12.2011

Det spelar verkligen roll när man sitter och jobbar i en ljus lokal. När man är klar med bildbehandlingen kan man titta på 3D-film, då det ingår ett par enkla 3D-glasögon. NP-RF712 har en imponerande ljusstyrka, som är den hittills bästa på en bärbar dator som kan visa 3D. Sett i det ljuset är det ganska imponerande att Samsungs batteri med sex celler är ett av dem som håller längst. Det är värt att notera att även hårddiskkapaciteten är bland testets bästa. Den är t.o.m. bättre, då den har två hårddiskar på vardera 500 gigabyte. Det ger extra säkerhet för det fall att den ena skulle krascha; då har man kvar den andra och kan spara viktiga data där. Det finns ingen Firewire-ingång men annars i stort sett allt, inklusive två usb 3.0-ingångar. Tangentbord och mus fungerar fint. De är designade på bästa sätt, upplysta bakifrån och är allt sammantaget ett nöje att jobba med. Samsung NP-RF712 levereras med en trevlig finish, som växlar diskret i bordeauxfärgade toner. Och som en extra detalj är strömförsörjningen testets minsta och lättaste. Totalt sett är datorn ett nöje att jobba med.

Betyg: 90%

Läs mer
Läs HELA artikeln i Digital Foto För Alla nr 18 som finns i butik nu.

BESTÄLL DIGITAL FOTO FÖR ALLA

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Slutsats:

NP-RF712 är välutrustad, snabb och ett nöje att använda med sitt välfungerande tangentbord. Men det är den ljusa skärmen med exakta färger som gör testvinnaren.

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss