Cookie- och Sekretesspolicy

Nu kommer Windows 10

Onsdagen den 29 juli släpps den nya versionen av Windows, och du kan uppgradera alldeles gratis.

  • 28.07.2015

På onsdag släpper Microsoft den nya versionen av sitt operativsystem, med bland annat en alldeles ny Start-meny med åtkomst till program och liknande som du själv kan anpassa. Dessutom omfattar Windows 10 den nya webbläsaren Edge.

Appen Foton är också en del av Windows 10, och den håller ordning på alla dina bilder från olika enheter om du lägger dem i molntjänsten OneDrive. Foton kan till och med automatiskt förbättra bilderna i bakgrunden så att sneda horisonter och röda ögon åtgärdas. Appen sparar originalet ifall du inte gillar ändringarna.

Det bästa är dock att du inte behöver köpa en ny dator för att få glädje av det nya operativsystemet. Om du har en dator med Windows 7 SP1 eller Windows 8.1, och som är kompatibel med Windows 10, kan du nämligen uppgradera alldeles gratis.

Redan i dag kan du säkra din gratis uppdatering genom att klicka på den lilla Windows-ikonen i systemfältet. Klicka sedan på ”Reservera en kostnadsfri uppgradering”. Sedan laddas Windows 10 automatiskt ned när det blir tillgängligt.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss