Cookie- och Sekretesspolicy

Dell XPS 17 P09E

Dell är ett onlineföretag, och alla deras bärbara datorer går bara att köpa här. Man väljer en basmodell som på webbsajten kan byggas ut för att passa ens behov.

  • 16.12.2011

Vi fick en härligt snabb maskin som vi måste berömma för hastigheten. Även service går att få, från vanlig, lagstadgad garanti till premiumsupport då det kommer en tekniker med sin verktygslåda dagen efter att du har ringt. Själva basmaskinen kostar hos Dell 7 290 kronor, och vi hade uppgraderat den på bästa sätt. Skärmen har en fenomenalt stor ljusstyrka. Kvalitetsmässigt håller den mycket hög nivå, med bara ett svagt blåstick, och de mörkaste detaljerna i skuggorna beckar igen till svart. Detta är datorns två enda nackdelar vad gäller bildbehandlingen. Vi upplevde dock flera gånger också en del buller från fläkten, vilket var ganska störande. Såväl musen som tangentbordet är behagliga att jobba med, och JBL-högtalaren säkerställer ett utmärkt ljud. Designen är ytterst nykter, och strömförsörjningen är ett av testets mest kompakta, med en fin praktisk detalj, nämligen en anordning som håller fast den hoprullade sladden. Men tyvärr var testmaskinen fylld med väldigt irriterande dialogrutor som vurmade för Dells egna program.

Betyg: 86%

Läs mer
Läs HELA artikeln i Digital Foto För Alla nr 18 som finns i butik nu.

BESTÄLL DIGITAL FOTO FÖR ALLA

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Slutsats:

Prisen är väl högt, även med tanke på datorns i övrigt utmärkta funktioner. Men skärmens olyckliga blåstick innebär att den
aldrig blir det bästa valet för foto.

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss