Cookie- och Sekretesspolicy

Därför måste du ha Windows 8

Det nya operativet är en revolustion som förenar den starka pc:n med pekdatorn. Det ändrar hur fotoentusiasten jobbar och gör det mycket lättare att justera sina bilder.

  • 24.02.2013

Ladda ner filen här.

De senaste 17 åren har strukturen och utseendet hos Microsofts operativsystem varit i stort sett oförändrat, men från och med version 8 av Windows ser det nu helt annorlunda ut. När Apple lanserade sin Ipad 2010 framgick det med all önskvärd tydlighet att ett användargränssnitt som är anpassat efter tryckkänsliga skärmar är den nya melodin.

Microsoft har känt pressen från bl.a. Apple och tagit sig i kragen med sitt nya operativsystem. Så mycket att de mer traditionsbundna användarna lär få en smärre chock när de börjar med Windows 8.

Operativsystemet har nämligen två olika användargränssnitt. Med standardinställningarna möts man av en startskärm fylld med så kallade paneler, programfält som löpande uppdateras med information om nyheter, meddelanden eller bilder. Det är här man kommer att jobba mest om man bara ska utföra snabba uppgifter som att skriva meddelanden och surfa på nätet. Det är perfekt för pekdatorer men fungerar alldeles utmärkt även på en traditionell dator med mus och tangentbord.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss