Cookie- och Sekretesspolicy

ASUS N75SF

Asus har den bästa ljudkvaliteten vi någonsin har hört från en bärbar.

  • 14.12.2011

Både rock, klassiskt och videoljud från bas till diskant flyter distinkt och nyanserat ut genom de inbyggda högtalarna. Det hela får god hjälp av den medföljande externa, 8 cm höga runda bashögtalaren. En närmare titt visar också att det står Audio by B&O under skärmen, och det ljudet behöver de inte skämmas för. Samtidigt är N75SF utförd i en kanske litet plastig men trevlig och diskret design, og priset ligger en bra bit under de övriga i testet utan att det syns på specifikationerna. Allt sammantaget gav Asus det bästa förstaintrycket, och det höll nästan ända in i mål. Tangentbordet fungerar hyggligt, men till skillnad från hos de övriga finns det inget mellanrum mellan tangenterna, vilket gör det mycket lättare att slå fel. Också musen och pekplattan är något av en besvikelse. Speciellt de två musknapparna kräver onödigt hårda tryckningar. Skärmbilden är rätt fin, men även om vi skruvar upp på max är den inte lika ljus som testets bästa. Värst är dock att den har ett svagt blåaktigt färgstick. Asus tog överraskande lång tid på sig för att öppna råbilder, men batterihållbarheten uppmätte vi till att vara en av de bästa i testet.

Betyg: 80%

Läs mer
Läs HELA artikeln i Digital Foto För Alla nr 18 som finns i butik nu.

BESTÄLL DIGITAL FOTO FÖR ALLA

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Slutsats:

Bättre ljudkvalitet än hos modellen från Asus finns inte i en bärbar dator, och batteriet håller länge. Ergonomin var dock inte i toppen, och skärmen dras med blåstick.

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss