Cookie- och Sekretesspolicy

Apple redo för 5K

Apple har lanserat en ny Imac med världens högsta skärmupplösning

  • 17.10.2014

Det är alltid spännande när Apple lanserar nya produkter, inte minst när det gäller Imac-datorer. Den här gången är absolut inget undantag. Nya Imac med en Retina-skärm på 27 tum är nämligen redo för 5K. Det innebär att skärmen just nu har världens häftigaste upplösning på 5120 x 2880 punkter – det vill säga inte mindre än 14,7 megapixel. Upplösningen ger således 67 procent fler pixlar än 4K, som hittills har varit den högsta standarden. Det ger därmed helt fantastiska möjligheter att skärskåda detaljer i sina bilder.

Nya Imac har som standard en 3,5 GHz fyrkärnig Intel Core i5-processor med Turbo Boost-hastigheter upp till 3,9 GHz, men man kan även välja ännu häftigare specifikationer. Datorn har 8 gigabyte minne och en hårddisk av typen Fusion Drive på 1 terabyte. Med lanseringen av den nya Imac-datorn följer också det länge efterlängtade operativsystemet OS X Yosemite med ett nydesignat användargränssnitt och nya användbara program. Priset för den nye Apple Imac med 5K är 24 995 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss