Cookie- och Sekretesspolicy

Praktisk blixt till systemkameran

Metz är klara med en praktisk liten blixt som passar perfekt för systemkameror. Den glider till och med enkelt ner i skjortfickan.

  • 14.10.2014

Metz Mecablitz 26 AF-1 digital är en ny och mycket kompakt blixt som passar till en lång rad systemkameror. Den kan till och med användas som videoljus tack vare att den har en led-lampa med en ljusstyrka på 30 lux. Om man tar stillbilder kan den även användas som hjälpljus till kamerans autofokus. Ledtalet är 26.

Blixten kan vinklas så att blixtljuset t.ex. kan riktas upp i taket och ge ett mjukare ljus vid porträtt och liknande. Blixtens reflektor täcker brännvidder upp till 85 mm, och en vidvinkeldiffuser gör det möjligt att sprida ljuset vid exponeringar med vidvinkel på 24 mm. Blixten kan även fjärrstyras som slav och aktiveras av kamerans inbyggda blixt.

Metz-blixten passar till kameror från Canon, Fujifilm, Leica, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax, Samsung och med Sonys nya MI-sockel. Metz Mecablitz 26 AF-1 digital kostar omkring 1000 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss