Cookie- och Sekretesspolicy

Ny blixt med stort zoomomfång från Nikon

Nikon har precis lanserat en ny toppmodell i sin Speedlight-serie. Nikon SB-910 ersätter därmed SB-900 och är perfekt för proffs och ambitiösa entusiaster som vill ha bästa möjliga ljus.

  • 01.12.2011

Nikons senaste blixt SB-910 är toppmodellen i Nikons Speedlight-serie. Blixten bjuder på ett zoomomfång som täcker 18 till 200 mm och har tre belysningsmönster som säkerställer optimal kontroll.

Föregångaren SB-900 var mycket populär, och SB-910 plockar naturligt upp tråden. Nikon har jobbat vidare med att optimera användarvänligheten med nya menyer, stor lcd-skärm, belysta knappar och bättre ergonomi.

Blixthuvudet kan vinklas uppåt 90 grader och neråt 7 grader. Dessutom kan den vridas 180 grader i sidled. SB-910 har ett ledtal på 34 vid ISO 100 och en brännvidd på 35 mm tillsammans med fullformatskameror. Vid 135 mm är ledtalet 54,5. Ett speciellt värmeskyddssystem varnar för överhettning om blixten avfyras många gånger i rad. SB-910 har ett rekommenderat pris på 4 490 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss