Cookie- och Sekretesspolicy

Nissin kör trådlöst

Den nya blixten från Nissin har inbyggd radiotransmission och kan styra upp till 21 enheter.

  • 06.03.2015

Det japanska företaget Nissin är nu klara med en ny version av den populära blixten Di700. Det rör sig faktiskt om ett nytt trådlöst system, Nissin Air System. Nya Nissin Di700A har samma specifikationer som den senaste modellen, men den har också en inbyggd radiomottagare. Det gör att den kan kommunicera med sändaren Commander Air 1 som kan kontrollera upp till 21 Nissin-blixtar.

Med radiotransmission får man betydligt större flexibilitet än med optiska system. Man behöver inte ha de enskilda delarna inom synfältet, och man har inte alls så många begränsningar när det gäller hinder och hörn. Nya Nissin Air System täcker upp till 30 meter.

Om man har en Nissin-blixt och vill använda sig av Nissins nya trådlösa system, informerar tillverkaren att de i framtiden planerar att lansera en radiomottagare till andra blixtar än Nissin Air System-blixtarna.

Di700A och Commander Air 1 kan köpas till Canon och Nikon i mars och till Sony i maj. Det rekommenderade priset är ungefär 2100 kronor för Di700A och 650 kronor för Commander Air 1, medan de som par kommer att kosta cirka 2200 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss