Cookie- och Sekretesspolicy

Nissin-blixt i miniformat

Japanska Nissin presenterar en rätt liten blixt, som sin ringa storlek till trots sägs kunna konkurrera med betydligt större och tyngre modeller.

  • 05.03.2014

Trots sin storlek och blygsamma vikt på bara 203 gram har Nissin i40 professionella funktioner som trådlös TTL, synkronisering ner till 1/8000 sekunds slutartid LED-ljus för fotografering med reglering av ljusstyrkan i nio steg. Blixthuvudet kan vridas både vertikalt 90 grader och horisontellt 180 grader. En blixtfot i metall förstärker det professionella intrycket.

Den inbyggda zoomreflektorn täcker ett zoomomfång på 24-105 mm och justeras automatiskt efter vilken brännvidd som sitter på kameran. Reflektorn har även en inbyggd vidvinkelskiva som ger ett mycket mjukt ljus, och som gör att ett objektiv ner till 16 mm vidvinkel belyses. Nissin i40 är bara 85 mm hög, men har ändå ett ledtal på hela 27. Blixten finns att köpa till Canon, Nikon, Olympus, Panasonic och Sony. Det rekommenderade priset är 1895 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss