Cookie- och Sekretesspolicy

Videolampor till vrakpriser

Om du har blivit såld på att spela in video med din spegelreflex och behöver rejäl videobelysning, så är Metz klara med nya lampor till ett rimligt pris.

  • 14.11.2012

Oavset om man spelar in video inomhus eller utomhus i motljus är det en klar fördel att komplettera det befintliga ljuset med fasta ljuskällor som ger både ett lugnt ljus och välexponerade bilder. Till det ändamålet kan man med fördel använda en diodlampa som monteras i kamerans blixtsko.

Mets har tre nya modeller med olika effekt. De största har en steglös dämpningsfunktion, och det är möjligt att ansluta flera lampor. Den minsta är Metz Mecalight LED-160, som består av 24 diodlampor. Den ger en ljusstyrka på 160 lux och kostar 499 kronor.

Mecalight LED-320 består av 48 diodlampor med en ljusstyrka på 320 lux. För den är priset 799 kronor. Den största modellen, som har hela 72 diodlampor, är Metz Mecalight LED-480, som kostar 999 kronor för en ljusstyrka på 480 lux. Till alla modellerna, som för övrigt drivs av AAA-batterier, medföljer ett diffusionsfilter och ett konstljusfilter.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss