Cookie- och Sekretesspolicy

Överför bilder trådlöst

Tack vare spridningen av ny teknik som trådlösa kameror är det nu lättare och billigare att skicka bilder från kameran till datorn utan sladdar. Här får du de tre bästa lösningarna.

  • 06.10.2012

Ladda ner filen här.

Ladda ned hela artikeln och läs mer om hur du får perfekta höstbilder

Trådlös bildöverföring har kommit för att stanna. Tekniken, som tidigare var få förunnad, är på väg att bli vardagsmat, och den blir ständigt enklare. Teveapparater, mobiltelefoner, mikrovågsugnar och en massa andra instrument använder radiovågor. Det gäller också eye-fi-minneskort samt kameror med trådlös överföring av bilder. Eye-fi-korten har inbyggd antenn som möjliggör den trådlösa överföringen, och även om räckvidden på omkring 20 meter inte är överväldigande är det ändå tillräckligt för de flesta.

Vi har valt ut tre användbara lösningar för snabb och enkel bildöverföring. Den enkla lösningen är kameror med inbyggt wi-fi; den praktiska är de populära eye-fi-korten, och den professionella är avancerade trådlösa sändare till spegelreflex­kameran. Här i artikeln kan du se hur de enskilda lösningarna fungerar och vilka fördelar var och en har, så att att du kan välja rätt för just dina behov. Det enda du behöver är et trådlöst hemmanätverk.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss