Cookie- och Sekretesspolicy

Lagra dina bästa bilder på Google Drive

Det har blivit mycket billigare att lagra hela bildsamlingen hos Google. Nu får du nämligen 1 terabyte till ett finfint pris.

  • 18.03.2014

Det finns inte längre några ursäkter för att inte lagra sina bilder i molnet. Först kom Flickr och erbjöd en terabyte gratis utrymme för alla dina bilder, och nyligen lanserade Microsoft Onedrive och lockade med stöd för råfiler samt möjligheten att köpa utrymme upp till 200 gigabyte.

Om det inte räcker är Google klara med lösningen för dig. Det kostade tidigare 49,99 dollar i månaden att ha en utrymme på en terabyte, men nu har priset minskat avsevärt till bara 9,99 dollar i månaden. Om du klarar dig med 100 gigabyte, er priset bara 1,99 dollar i månaden, till skillnad från det tidigare priset på 4,99 dollar.

Du kan för övrigt köpa upp till 30 terabyte, vilket torde räcka för till och med en tämligen gigantisk samling med råfiler. Du måste bara komma ihåg att det läggs till svensk moms på de nämnda dollarpriserna.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss