Cookie- och Sekretesspolicy

Har du koll på mobilens bilder

Bilder och videor från din smarttelefon måste sättas i säkerhet, och med de rätta tjänsterna och inställningarna får du både backup och enkel åtkomst till samtliga bilder från alla dina enheter. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen.

  • 11.03.2015

Ladda ner filen här.

Mobilkamerorna har blivit så bra att man ofta sträcker sig efter telefonen när ett fint motiv uppenbarar sig. Därför är det också viktigt att bilder och filmer är i säkerhet om du skulle tappa telefonen i toaletten eller bli bestulen.

Smarttelefonerna kan i dag spara dina inställningar, bilder och – med vissa modeller – textmeddelanden och annat på internet, så att du kan återskapa det viktiga om du byter telefon. Det kräver dock att din nya telefon har samma operativsystem som den gamla. Byter du till ett annat operativsystem kan inställningarna inte användas, och dina sms försvinner. Kontakter kan du exportera genom att via en dator logga in på icloud.com om du har haft iOS, gmail.com med Android och outlook.com om du har haft Windows. När du har exporterat kan du importera till tjänsten som tillhör den nya telefonen.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss