Cookie- och Sekretesspolicy

Fyndprisad backup

Microsoft erbjuder nu obegränsad lagringsplats på molntjänsten OneDrive för bara 649 kronor om året, och det är inte allt.

  • 28.10.2014

Det pågår ett priskrig på lagringsplats på internet, och nu trumfar Microsoft alla konkurrenterna. Om man abonnerar på Office får man nämligen obegränsat med utrymme i tjänsten OneDrive. Det billigaste abonnemanget heter Office 365 Personal och kostar 649 kronor om året.

Man får alltså inte bara obegränsat lagringsutrymme, utan även program som Word, Excel, Outlook och PowerPoint på köpet. OneDrive fungerar inte bara som backup, utan ger dig åtkomst till alla filer via appar till smarttelefoner och surfplattor, och man kan också komma åt filerna via OneDrives webbplats.

I Windows 8 har man en speciell OneDrive-mapp, och alle filerna man sparar här synkroniseras med tjänsten. OneDrive stöder inte bara jpeg-filer, utan också en lång rad råfiler, så att man kan se miniatyrer av dem i appar och när man besöker webbplatsen.

Det nya initiativet sätter press på konkurrenter som Google, där man inte får obegränsat med utrymme. Hos Google Drive kostar en terabyte 88 kronor om månaden, vilket motsvarar 1056 kronor om året.

Under de närmaste månaderna kommer det extra lagringsutrymmet att rullas ut till nya och befintliga användare av Office 365.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss