Cookie- och Sekretesspolicy

Extremt usb-minne för backup

Lacie är klara med en robust lösning för säkerhetskopiering i form at Rugged Key, som bland annat tål att tappas från 100 meters höjd.

  • 13.08.2012

Om man är iväg på en tuff fotoutflykt i svår terräng och just har tagit sitt livs bild gäller det att ta en så säker backup som möjligt. Den bästa lösningen kan mycket väl vara det nya usb-minnet Rugged Key från Lacie.

Nyheten tål tack vare sitt kraftiga, skyddande hölje att tappas från över 100 meters höjd. Men den tål också kyla, värme och vatten, så den är helt perfekt för den aktiva resan.

Lacie Rugged Key stöder den snabba standarden usb 3.0 och kan överföra data med 150 megabyte per sekund. Dessutom har den inbyggd kryptering, så att ingen kommer åt innehållet utan att kunna ditt lösenord. Du kan läsa mer om Rugged Key här på engelska. Minnet finns med antingen 16 eller 32 gigabyte utrymme, och det rekommenderade priset för det minsta är 39,95 euro, vilket lär bli 500–600 svenska kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss