Cookie- och Sekretesspolicy
CooKey

Extra säkert usb-minne

Lacie har gjort sin Cookey extra attraktiv med en rad funktioner som bättre skyddar dina data

  • 10.08.2011

Ett usb-minne är utmärkt när man vill säkerhetskopiera ett par mappar med viktiga bilder och videofiler, men Lacie har med sin Cookey gått ännu längre när det gäller att skydda dina data. Deras snygga usb-minne Cookey kommer nämligen nu med en rad extra funktioner för att öka säkerheten.

Dels kan du kryptera dina data med programmet Private-Public, så att ingen annan får åtkomst till dina prisbelönta pangbilder om du skulle tappa bort minnet. Dels går det att använda minnet för att låsa din dator så att det bara går att få åtkomst till den när man sätter Cookey i usb-kontakten. Når du drar ut den låses datorn automatiskt. Och slutligen bjuder Cookey på säkerhetskopiering på webben med hjälp av tjänsten Wuala. Här får du lika stort utrymme som usb-minnet är på. Om minnet t.ex. har en kapacitet på 16 gigabyte, får du alltså även 16 gigabyte på Wuala, så att allt kan säkerhetskopieras.

Ett Cookey-minne på 16 gigabyte har ett rekommenderat pris på 489 kronor, medan 32 gigabyte kostar 919 kronor. Du kan läsa mer om CooKey här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss