Cookie- och Sekretesspolicy

Bästa möjliga backup

Att säkerhetskopiera bilder handlar inte längre bara om att spara en extra version. Med de smartaste lösningarna har du nämligen tillgång till samlingen från alla prylar, och nu har även några av de riktigt stora aktörerna äntrat marknaden. Vi presenterar den bästa lösningen för fotografen.

  • 23.09.2013

Ladda ner filen här.

Som fotoentusiast med massor av bilder i datorn är det viktigt att ha en säkerhetskopia av sina bilder, så att en kraschad hårddisk inte är lika med en förlorad bildsamling. Man kan givetvis ta backup på en extern hårddisk, men det skyddar inte bilderna mot översvämning eller inbrott, och därför är den säkraste lösningen att lägga en säkerhetskopia på Internet.

De bästa tjänsterna är mycket mer än bara en extra webbaserad hårddisk. Förutom att fungera som backup kan tjänsterna vi går igenom här nämligen också synkronisera filer mellan dina olika datorer. Du kommer till och med åt alla dina bilder från mobiltelefonen och pekdatorn, och via en webbläsare kan du logga in på din virtuella hårddisk från vilken dator som helst. Har du Mac är det också möjligt att flytta ditt Iphoto-bibliotek till onlinemappen.

Det handlar alltså om molnbaserade tjänster där man kommer åt alla sina dokument oavsett var man befinner sig. Tjänsterna är också optimerade för att du ska kunna dela dina filer med andra. Du kan till exempel skicka en länk till en mapp med bilder, så att släkt och vänner kan se dem, eller så kan du dela mappar med vissa personer.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss