Cookie- och Sekretesspolicy

Årets produkter 2012

Året 2012 har bjudit på en uppsjö spännande fotoprodukter, och på följande sidor kan du se alla våra favoriter. Vi utser vinnare i sammanlagt tio kategorier.

  • 01.12.2012

Ladda ner filen här.

Det har varit ett stort kameraår, då i synnerhet de stora tillverkarna har flexat musklerna. Canon har t.ex. lanserat de blixtsnabba toppmodellerna EOS 5D Mark III och EOS-1D X, medan Nikon har kunnat bjuda på fenomenal upplösning med D800 och flaggskeppet D4. Totalt har det faktiskt kommit ut 16 nya spegelreflexer, vilket är mer än dubbelt så många som 2011. När det gäller spegellösa sys­temkameror har det tillkommit 21 nya modeller. Flera av tillverkarna säger att de har upplevt en minskning i försäljningen av kompaktkameror, medan konsumenterna nu i högre grad efterfrågar avancerade kameror med utbytbart objektiv.

Fokus på wi-fi

Om 3D var det stora ämnet förra året har det under 2012 i högre grad handlat om kameror, där inbyggt wi-fi är på väg att bli standard, samt inbyggda operativsystem som Android eller iOS som gör att kameran kan kommunicera med mobilen eller en pekdator.

I artikeln ser du våra favoriter i tio kategorier. Vi har recenserat dem under 2012, till ett betyg i den höga änden. Du ser också årets flopp, den produkt som har gjort oss mest besvikna.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss