Cookie- och Sekretesspolicy

3 Genvägar till dyra prylar

Alla fotoentusiaster har drömt om att jobba med ett ljusstarkt 300 mm-objektiv eller marknadens bästa fullformatskamera. Här gör vi drömmen till verklighet med tre billiga metoder att lägga vantarna på dyrbar utrustning.

  • 18.05.2012

Ladda ner filen här.

Kvalitet kostar. Den tumregeln är alla fotoentusiaster helt på det klara med. För hur många gånger har man inte stått och tryckt näsan mot fotobutikernas skyltfönster medan man har drömt om att få pilla på något av de stora teleobjektiven med fast brännvidd? Objektiv som till ordinarie pris kan kosta uppåt 60 000 kronor, vilket inte passar vidare bra i en vanlig fotobudget om man vill kunna ha råd med någonting annat också.

I dag är det dock möjligt att för en relativt liten slant pröva sina krafter med marknadens bästa fotoutrustning. Man kan nämligen i vissa fotobutiker hyra läcker utrustning per dag, vilket är idealiskt om man t.ex. ska ta porträtt- eller bröllopsbilder. En del fotobutiker erbjuder dessutom uthyrning av professionella kameror samt t.ex. externa blixtanläggningar. Att hyra fotoutrustning är även ett utmärkt sätt att testa specifik utrustning innan man ger sig ut och investerar i den. Efter ett par dagars hyrtid vet man precis vad utrustningen klarar och vilken bildkvalitet man kan förvänta sig.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss