Cookie- och Sekretesspolicy

Ta bilder som luras

Du kan ta kul och annorlunda bilder genom att vända upp och ner på verkligheten. Det enda du behöver är en kamera och några vänner som är med på att skapa optiska illusioner.

  • 24.11.2013

Ladda ner filen här.

I Hollywood är de inte främmande för att fuska med proportionerna i syfte att skapa effektfulla illusioner. Genom att spela med avståndet mellan människor eller föremål är det otroligt lätt att få vanliga människor att se ut som jättar eller att få en bil att se ut som en leksak. Denna kreativa möjlighet att uppnå en specifik visuell effekt kan vi väldigt enkelt överföra till fotokonsten. Det är dessutom riktigt roligt, för det är bara fantasin som sätter gränser för vad man kan göra när det gäller att utmana tyngdlagen. Det handlar i grunden om att kon­trollera perspektivet för att skapa en optisk illusion. När man gör rätt kan man uppnå helt galna resultat – helt utan att använda Photoshop. Det är helt enkelt ett perfekt sätt att utmana sin hjärna att tänka tvärtom och se nya fotomöjligheter. Därför ska du gå på upptäcktsfärd och betrakta omgivningarna på ett nytt sätt, utnyttja extrema kameravinklar och experimentera med djupet.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss