Cookie- och Sekretesspolicy

Stort test av billiga skrivare

För långt under 2 000 kronor får du idag en trådlös skrivare som kan skanna, kopiera, och skriva ut direkt från din mobiltelefon. Aldrig tidigare har man fått så många funktioner och en så bra bildkvalitet för så lite pengar.

  • 28.09.2012

Ladda ner filen här.

Ladda ned hela artikeln och läs mer om de billiga skrivarna.

Nio av tio sålda skrivare på den nordiska marknaden är multiskrivare. Det är ganska logiskt, då själva utskriftstekniken ofta är samma som i vanliga skrivare, men man får skanner och kopiator på köpet. Jämfört med för bara några år sen har i stort sett alla multiskrivare idag inbyggt trådlöst nätverk. Det innebär att hela familjen enkelt kan dela samma skrivare utan att behöva strula med meterlånga irriterande sladdhärvor längs hemmets golvlister.

Och tillverkarna har också hoppat på det mobila tåget, så via ett trådlöst nätverk kan man skriva ut bilder direkt från sin smarttelefon eller pekdator. Det kräver bara att man installerar tillverkarens gratis-app på den mobila enheten. Den kan man hämta via Apples App Store eller via Google Play om man har en Android-enhet.

Våra testkriterier var denna gång att testdeltagarna inte fick kosta mer än 2 500 kronor, men priserna på multiskrivare har sjunkit så drastiskt att den dyraste testdeltagaren bara kostar 1 995 kronor. Faktiskt kan man idag få en alldeles utmärkt multiskrivare för strax över tusen kronor.

Tillgång till allt

Beställ Digital Foto för alla och få fri tillgång till Prylguiden, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Digital Foto För Alla

Söker du tidningenfoto.se?


Tidningenfoto.se har lagt ner, men du behöver inte gå miste om spännande fotonyheter, och om du har nummer till godo hos Allers FOTO kan du se fram emot en helt ny tidning.
Klicka här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Ta med dig en kikare när du ska fotografera så ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Besök Prylguiden där du bland annat kan ...

Bli expert på Photoshop och Elements

Lär dig allt om Photoshop, Elements och ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

DIGITAL FOTO för alla | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss