Cookie- och Sekretesspolicy

4 starka multiskrivare

I detta test kikar vi på fyra multiskrivare från marknadens största skrivartillverkare, som alla kan köpas för under 1 700 kronor. Här får du överraskande bra bildkvalitet och en uppsjö funktioner. En har t.o.m. en specialfunktion.

  • 02.02.2016

Ladda ner filen här.

Med en multiskrivare där hemma kan du uppfylla väldigt många av dina fotografiska behov när dina bästa bilder ska förevigas på papper. Kvaliteten är nu nämligen så hög att du kan få mycket bättre bilder än när du beställer på nätet. Det beror på att tillverkarna har optimerat både bläck- och papperskvaliteten, samtidigt som skrivarnas skrivhuvuden har nått en nivå som kan tillfredsställa även proffsfotograferna. Det innebär att du för en relativt liten peng kan få en skrivare som blixtsnabbt spottar ur sig fina och imponerande utskrifter.

Med en multiskrivare brukar man kunna skriva ut i vanliga format som 10 x 15 cm, 13 x 18 cm och A4. När det gäller papperstyper är det möjligt att skriva ut på blankt och matt papper. Förutom för en modell måste du undvara möjligheten att skriva ut på exklusiva, tjocka papper med läcker struktur. Annars får du kliva upp till de stora, renodlade fotoskrivarna för A3 och uppåt. De kostar dock minst tre gånger så mycket som dessa modeller.

I det här testet granskar vi de fyra stora skrivartillverkarna Brother, Canon, HP och Epson, och alla modellerna kan köpas för under 1 700 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss