Cookie- och Sekretesspolicy

Skildra din vardag och dela den med världen

Stort internationellt fotoprojekt uppmanar alla att berätta om sitt liv genom att fotografera hela tisdagen. Bilderna delas med andra i ett stort fotogalleri.

  • 14.05.2012

Plocka fram kameran och gör dig beredd att ta en massa bilder under tisdagen. Då kan du nämligen vara med i ett världsomspännande fotoprojekt som ska dokumentera vardagslivet jorden runt. Det enda kravet är att bilderna tas tisdagen den 15 maj.

Organisationen Expressions of Humankind och aday.org står bakom denna stora fotohändelse, där både proffs och entusiaster uppmanas att plåta loss och på så sätt berätta om sin vardag. Bilderna ska tillhöra kategorierna hem, arbete eller förbindelser.

När man har valt ut de bästa bilderna läggs de upp i ett stort fotogalleri som du får tillgång till när du har anmält dig på aday.org. Då kan du lägga till nyckelord och information om både bilderna och dig själv. Om du har tur kommer en av dina pangbilder kanske med i boken "A Day In the World" eller i en utställning. Du kan på engelska läsa mycket mer här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss