Cookie- och Sekretesspolicy
Ta fina naturbilder

Ta fina naturbilder

Det finns massor av bra tips och trick för hur du ska föra naturbilder i hamn. Vi har samlat användbara guider som kan hjälpa dig att ta bra bilder av blixtar, lejon eller fallande löv.

  • 27.02.2015

Naturen kan vara ett fantastiskt motiv. Både djur, växter och naturfenomen kan resultera i fantastiska bilder, men tillvägagångssättet för att nå dit skiljer sig i hög grad åt. Vi har samlat en handfull goda råd och guider, som förbereder dig så att du blir bättre på att ta naturbilder. Allt från fotografering av stjärnhimlen till vardagens fullträffar kan du få hjälp med här, och så gäller det bara att klä på sig ordentligt och ge sig ut i naturen och plåta.


Fånga nattliga himlafenomen
Under de kommande månaderna kan du fotografera många spektakulära himlafenomen. Med en helt vanlig fotoutrustning kommer du snabbt igång.
Läs mer

Fantastiska foton av höstskogen
Hösten är en fest när skog och mark exploderar i färger och förunderliga mönster. Både ljusmätare, fokussystem och motivigenkänning har blivit bättre, men du måste fortfarande hjälpa kameran på traven.
Läs mer

Fånga stjärnhimlen
I den här videon går vi igenom hur man tar avancerade bilder av natthimlens många spännande motiv.
Läs mer

Så fotar du fascinerande norrsken
Vintermånaderna ger goda möjligheter att fånga ljusfenomen på den mörka natthimlen. Det kräver bara några enkla fotografiska färdigheter och få hjälpmedel. Men du behöver mycket tålamod.
Läs mer

Kom nära djuren på zoo och i djurparker
I djurparken kan man fotografera många olika arter, men det kräver en god teknik. Dessutom är det utmärkt träning om man senare ska göra drömresan till Afrika. Läs här om hur du hanterar de många utmaningarna bakom inhägnaderna.
Läs mer

Perfekta blixtbilder
Himlens intensiva ljusglimtar varar bara i 1/30 000 sekund, så du måste ha en extrem tur för att fånga dem med vanliga kamerainställningar. Här lär du dig att styra exponeringen på ett helt nytt sätt och får tips för att undvika att bli träffad.
Läs mer


Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss