Cookie- och Sekretesspolicy

Fina safaribilder

Det är snart dags för vår fantastiska läsarresa till Tanzania, och därför tittar vi i detta avsnitt av fotoskolan på hur man tar fina safaribilder med det stora teleobjektivet.

  • 19.07.2013

Ladda ner filen här.

För många människor är den ultimata fotoexpeditionen en fotosafari i Afrika, där man kan ta alla djurbilder man har drömt om hela livet. Här är djurlivet nämligen både överväldigande och enastående. Men förhållandena är också markant annorlunda jämfört med vad man är van vid, och det innebär större utmaningar för kamerautrustning och teknik än vanligt.

I samarbete med Better Moments och Kipling Travel kan vi erbjuda våra läsare en fantastisk och exklusiv fotosafari till Tanzania i sällskap med den världskända naturfotografen Steve Bloom – och dessutom med en rabatt på 3 300 kronor. Resan sker från den 17–25 oktober, och det finns några få lediga platser kvar.

På resan kommer vi att röra oss genom de natursköna områdena i exempelvis Tarangire, Ngorongoro och Serengeti, där vi bland annat får möjlighet att fotografera elefanter, lejon, geparder, zebror, antiloper och färgglada fåglar. Det finns alltså goda chanser att testa sina fotografiska förmågor – inte minst med de stora brännvidderna. För utan ett teleobjektiv kommer man inte hem med bra bilder. De vilda djuren är nämligen både skygga och farliga och måste därför fotograferas på säkert avstånd.

Känner du dig sugen på vår läsarresa kan du anmäla dig genom att skriva till arrangören på info@better-moments.com. Den sista anmälningsdagen är den 1 september. Du kan också läsa mer om detaljerna för resan på deras webbsajt better-moments.com.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss