Cookie- och Sekretesspolicy
Google Street View

Roliga bilder hittade på Google Street View

Google Street View kan vara ett praktiskt verktyg för att inspektera kvarter, resedestinationer och rutter, men om man tittar på detaljerna får man ibland syn på en del lustigheter.

  • 11.03.2016

När Google skickar ut bilen med 360-graderskameran på gatorna för att ta snygga och detaljerade panoramabilder till Google Street View går det inte alltid helt som planerat.

En amerikansk konstnär har hittat ett antal roliga bilder, med personer som saknar armar och ben, hundar med två huvuden och en katt med två ben.

Tekniskt fel med Googles kamera

Det finns kanske de som tycker att Kyle Matthew F. Williams, som går under namnet keelayjams på Twitter, har haft lite för mycket tid över när han har närstuderat Street View och sedan delat de bisarra bilderna på nätet. Men bilderna är hur som helst mycket underhållande.

I en del fall beror bilderna förmodligen på att motivet har rört på sig medan bildern har tagits. Ett fenomen man också kan uppleva om man till exempel ska ta panoramabilder med sin smartmobil. Exakt vad orsaken till de tokiga bilderna är vet man dock inte.

Here are some pretty good pictures I took visiting some international beaches on Google Maps pic.twitter.com/OCPH9lM4fQ— Keelayjams (@keelayjams) February 10, 2016

Google Street View


Google Street View


Google Street View


Google Street View

Google Street View

Google Street View lanserades i en handfull större amerikanska städer redan 2007. 2010 introducerade Google möjligheten för företag att visa sina affärer från insidan med Street View. I dag täcks större delen av världen, med undantag av delar av Mellanöstern, några mindre öar i Stilla havet, en del länder i Afrika, samt stora delar av Mellanamerika.

Det har också tidigare visats bilder av galna situationer på Street View – bland annat en baby som kryper runt ensam utanför en Guccibutik, ett lik på en brottsplats och en tiger på en parkeringsplats.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss