Cookie- och Sekretesspolicy

Titta in hos tre annorlunda Instagrammare

Sök inspiration och underhållning hos snygga och roliga Instagram-profiler. Börja med att hänga med ut i världen, utforska en man och hans hund och garva åt galna snubbelbilder.

  • 04.12.2015

Ladda ner filen här.

Saknar du inspiration till udda, snygga eller bara annorlunda bilder? Då kan du gå in på Instagram och börja med de här tre profilerna.

@muradosmann

Med sina fantastiska bilder ur unika vinklar på äventyrliga platser gjorde Murad Osmann hashtaggen #followmeto till en sann Instagram-legen. Häng med på resan och låt dig inspireras och överväldigas.

@thiswildidea

Genom en sorts fotodagbok ger fotografen Theron Humphrey sina följare en skojig, snygg och speciell inblick i relationen mellan honom själv och hans trogne följeslagare, hunden Maddie.

@__remmidemmi

Det blir aldrig tråkigt när Sandro Giordano publicerar sina galna och komiska bilder av människor som har ramlat hårt med ansiktet före ner i marken.

Får du inte nog av de roliga och speciella snubbelbilderna kan du läsa vår intervju med Sandro Giordano, som faktiskt inte alls är fotograf men däremot skådespelare. Han berättar om sina bilder och berättelserna om girigheten, misstagen och sportresultaten som hör till.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss