TGR bjuder in till internationell fototävling

Butikskedjan TGR ligger bakom fototävlingen Tiger Camera som i år har temat "gränser".

8 juni 2015

För fjärde året i rad bjuder Tiger Camera in till en internationell fototävling som förra året hade över 5000 talangfulla deltagare från 68 länder. Den internationella fototävlingen löper fram till den 1 juli. Tiger Camera efterlyser i år personliga, kreativa och inspirerande tolkningar av ämnet "Gränser".

Juryn består i år av den danska fotografen Kenneth Nguyen, den engelska gatukonstnären David Shillinglaw, den japanska bildkonstnären Misaki Kawai, konstnären Matt Scutt, fotografen Jörg Nicht och den danska fotokonstnären Nicolai Howalt.

Vinnaren av årets tävling vinner en resa till Japan för ett värde på 43 000 kronor, och de 50 bästa bilderna publiceras i en fotobok som kommer att säljas i 457 TGR-butiker i 26 länder för cirka 60 kronor per styck. Bilderna kommer även att ställas ut på Tiger Spilbar i Danmark, Italien och Japan. Tiger Spilbar är en social bar där gästerna kan spela bordtennis, brädspel och ha det trevligt med sina vänner.

Förra året vann spanjoren Fernando Páez med bilden ”Inheritance 01” som du kan se ovan. Du kan läsa mer om Tiger Camera här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av