Cookie- och Sekretesspolicy

Spännande fotoresa med DIGITAL FOTO för alla

Åk med tidningens experter till Grönland på en exklusiv sommarutflykt. Men du får snabba dig på, för platserna är begränsade.

  • 04.02.2012

I DIGITAL FOTO för alla nr 3/12 kan du läsa allt om vår nya fotoresa till Kangerlussuaq, även kallat Søndre Strømfjord, samt Sisimiut, en äkta grönländsk stad ända ute vid västkusten. Bland höjdpunkterna på resan är en myskoxsafari, möjlighet att uppleva knölvalar samt utflykter till inlandsisen och Præstefjeldet. Och alla kan vara med.

Detta är en exklusiv och helt enastående resa, och den prisbelönta naturfotografen Søren Koch samt DIGITAL FOTO för allas chefredaktör Klaus Nygaard deltar som dina personliga fotoguider. Varje dag , deltager som dine personlige fotoguider. De undervisar i fototeknik varje dag, så du kan vara helt säker på att komma hem med från resan med fantastiska bilder och nya fotokunskaper i bagaget. Resan sker från den 15 till den 22 juni, och det finns bara 24 platser, så man måste vara snabb för att kunna vara med om detta intensiva program. Priset är 23 500 kronor med övernattning i delat dubbelrum.

Här är programmet för resan i korta drag:

15 juni
Vi flyger från Köpenhamn till Kangerlussuaq (avresa kan också ordnas från Stockholm och Göteborg m.fl.) och inkvarteras på vandrarhemmet Old Camp. Informationsmöte och sightseeing.

16 juni
Fotolektion samt myskoxsafari och vandringstur till Russell-glaciären.

17 juni
Fototeknisk genomgång inför dagens tur till inlandsisen, där vi övernattar i tält i Camp Ice Cap. Tält och sovsäck står vi för.

18 juni
Camp Ice Cap och retur till Old Camp, där vi bl.a. beskådar varandras bilder på storbildsskärm och utbyter tips och råd.

19 juni
Nu går färden vidare till Sisimiut med inrikesflyg. Vi bor på Sømandshjemmet, som är ett trevligt familjehotell med bland annat bad, teve och telefon. Informationsmöte och sightseeing. Staden är med sina 5 500 invånare Grönlands näst största.

20 juni
Fototeknisk genomgång inför dagens utflykt. Tre timmars båtresa till Assaqutaq och landgång. Till sjöss är det goda chanser att se knölvalar. Vi ska också på kafferep hos en grönländsk familj.

21 juni
Fotolektion och vacker vandringstur med massor av fotostopp till Præstefjeldet. Vi beskådar varandras bilder på storbildsskärm på kvällen och pratar om bildbehandling med mera.

22 juni
En vecka med många härliga upplevelser har nått sitt slut, och vi flyger hem via Kangerlussuaq med minneskorten fyllda av fina bilder.

Så packa fotoväskan, och anmäl dig till Ditte Jorsal på Profil Rejser härTillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss