Cookie- och Sekretesspolicy

Skynda dig: Häng med på läsarresa till Österrike

Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar till vår spännande läsarresa till Österrike i slutet av maj, så unna dig en härlig fotoexpedition.

  • 15.05.2013

Alperna har några av världens vackraste landskap, så då är det ju perfekt att hänga med DIGITAL FOTO för alla på fotoworkshop till Österrike, där det finns massor av möjligheter att ta fantastiska bilder. Du får naturligtvis samtidigt undervisning som gör dig till en bättre fotograf.

Fotoworkshoppen leds nämligen av de två professionella naturfotograferna Morten Hilmer och Søren Koch samt DIGITAL FOTO för allas redaktionschef, Kristoffer Engbo. Vi kommer att bo på ett trevligt hotell vid Österrikes högsta berg Grossglockner, och härifrån kommer vi även att åka på utflykt till Europas högsta vattenfall i Krimml. Med lite tur kan vi fotografera djur som lammgam och murmeldjur.

Vi avreser lördagen den 25 maj och kommer hem fredag den 31 maj. Vi kör i buss från olika städer i Danmark till Österrike. Priset är 7659 kronor för prenumeranter. Om du inte är prenumerant kostar resan 8345 kronor. Du kan anmäla dig till resan här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss