Cookie- och Sekretesspolicy

Sista chansen: Följ med på exklusiv fotosafari

Du kan fortfarande hinna med att följa med på vår stora fotoresa till Tanzania, i sällskap med en av världens bästa djurfotografer. Nu har rabatten ökat, men du måste skynda dig att klippa till.

  • 22.08.2013

Det är nu du ska slå till om du vill ha en av de häftigaste fotoupplevelser du kan drömma om. Det finns nämligen bara tre platser kvar på vår fotosafari till Tanzania i oktober, då du kommer att uppleva fantastisk natur och vilda djur i sällskap med den världsberömda fotografen Steve Bloom.

Steve Bloom ligger bakom några av de mest välkända bilderna av Afrikas vilda djur, och du kan se några av hans bilder här . På resan kommer han bland annat att undervisa och ge handfasta tips.

Resan äger rum från den 17 till den 25 oktober 2013, och efter ankomst till Tanzania bor vi på hotell i staden Moshi där man har utsikt över Afrikas högsta berg, Kilimanjaro. Sedan bor vi i exklusiva tältläger, efterhand som resan går vidare till fågelrika Tarangire National Park, och till Ngorongoro där man kan se flamingor, bufflar och gaseller. Vi besöker även nationalparken Serengeti som ligger på UNESCOs lista över områden med särskild bevarandestatus. Här får man möjlighet att fotografera bl.a. gnuer, antiloper, zebror, lejon, noshörningar, krokodiler och elefanter.

Resan arrangeras i samarbete med Kipling Travels och Better Moments. DIGITAL FOTO för alla erbjuder dig en rabatt på 3600 kronor, så att resans totalpris blir 40 800 kronor. Och nu kan du till och med få ytterligare 600 kronors rabatt, så att resan kostar 40 200 kronor.

I priset ingår bland annat flyg till och från Tanzania, transporter samt inkvartering på hotell och i lyxiga tält med både säng, bad och toalett. Fotoexperter från Better Moments och DIGITAL FOTO för alla kommer dessutom vara tillgängliga för att hjälpa dig. Du kan anmäla dig till resan på better-moments.com eller genom att skriva till info@better-moments.com. Men skynda dig, för sista anmälningsdag är den 26 augusti 2013. Läs mer om resan här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss