Cookie- och Sekretesspolicy

Sista chansen att följa med till Grönland

Det finns nu bara ett fåtal biljetter kvar till vår extrainsatta fotoexpedition, så du måste boka snabbt om du vill ha en av de eftertraktade platserna på den spännande läsarresan.

  • 18.01.2011

Bland guiderna på vår andra resa till Grönland finns det prisbelönta naturfotografen Morten Hilmer, som har många års erfarenhet från Grönland. Han har bland annat tjänstgjort vid den danska Sirius-patrullen i två år, så han kunskaper om Grönland och den vackra naturen är stora.

Old Camp blir fotoexpeditionens bas. På programmet står bland annat hundslädtur, övernattning vid inlandsisen och fotografering av norrsken, och så ska vi gå på jakt med kamerorna efter myskoxe, fjällräv och polarhare.

Resan varar från den 1 till den 7 mars 2011 och kostar 15885 kronor inklusive flyg, övernattningar, mat, guider och mycket annat. Resan kan beställas på telefon av Ditte Jorsal på Profil Rejser, nummer int.+45 77 33 55 10, eller genom att mejla till adressen dich@profilrejser.dk.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss