Cookie- och Sekretesspolicy

Ny spännande läsarresa

Följ med Digital Foto för alla på exklusiv fotosafari till Tanzania, och bli guidad av känd naturfotograf. Naturligtvis med läsarrabatt.

  • 04.04.2013

I dag kommer DIGITAL FOTO för alla nr 6/2013 med en spännande artikel om en helt ny fotoresa till Tanzania. Här kan du resa i fint sällskap av den världskända naturfotografen Steve Bloom. Vi har naturligtvis sett till att du får en rejäl rabatt på den exklusiva fotosafarin.

Safarin äger rum den 17-25 oktober 2013, och man får möjlighet att tillsammans med den prisbelönta naturfotografen Steve Bloom uppleva den östafrikanska savannen. Nationalparken Serengeti finns också med på Unescos lista över områden med särskild bevarandestatus. Här får man möjlighet att fotografera bl.a. gnuer, antiloper, zebror, lejon, noshörningar, krokodiller och elefanter. Resan görs i samarbete med Better Moments som arrangerar exklusiva workshops av mycket hög kvalitet för fotointresserade.

DIGITAL FOTO för alla kan erbjuda dig en rabatt på 3500 kronor, så det totala priset för resan blir 39 880 kronor. I resans pris ingår flyg, inkvartering på hotell och i lyxiga tält samt undervisning av Steve Bloom. Fotoexperter från DIGITAL FOTO för alla och Better Moments kommer också att vara på plats och redo att hjälpa dig.

Du anmäler dig på better-moments.com. Det finns plats till totalt 16 deltagare.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss