Cookie- och Sekretesspolicy

Följ med oss på en ny läsarresa

Nu kan du följa med DIGITAL FOTO för alla på en skräddarsydd fotoresa till Österrike. Förutom de vackra motiven ingår professionell undervisning, och som prenumerant blir resan extra billig.

  • 29.01.2013

I Alperna hittar man några av världens vackraste landskap, och nu kan du följa med DIGITAL FOTO för alla på fotoworkshop till Österrike, där du får möjlighet att ta massor av härliga bilder, samtidigt som du får undervisning som gör dig till en bättre fotograf.

Fotoworkshoppen leds nämligen av de två professionella naturfotograferna Morten Hilmer och Søren Koch samt DIGITAL FOTO för allas redaktionschef, Kristoffer Engbo. Vi kommer att bo på hotell vid Österrikes högsta berg Grossglockner, och härifrån ska vi också bege oss till Europas högsta vattenfall i Krimml. Med lite tur kommer vi att få möjlighet att fotografera djur som lammgam och murmeldjur.

Resan äger rum den 24 till den 30 maj, och vi avreser med buss från Danmark till Österrike. Resan från Sverige till Danmark ingår inte i priset som är 7659 kronor för prenumeranter. Om du inte prenumererar på tidningen kostar resan 8345 kronor. Du kan läsa mer om resan i DIGITAL FOTO för alla nr 3, som kommer ut den 31 januari. Vi börjar ta emot bokningar till resan den 2 februari klockan 19.00, men du får skynda dig, för det finns bara 49 platser på resan.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss