Cookie- och Sekretesspolicy

Få rabatt på fotoresa till USA

Det är nu du ska slå till om du vill få en fotoupplevelse utöver det vanliga. I höst åker vi nämligen iväg på läsarresa till västra USA för att fotografera både storslagen natur och pulserande storstadsliv, och om du är snabb kan du få en rejäl rabatt.

  • 10.06.2014

Resan arrangeras i samarbete med Profil Grupperejser, och du kan läsa ett detaljerat program samt beställa resan på > DEN HÄR LÄNKEN, men du får skynda dig, för deltagarantalet är begränsat.

Nu har du chans att inte bara fotografera extremt storslagen natur och en av världens glittrigaste storstäder, utan även att lära dig en massa om foto under tiden. I början av september åker vi nämligen på läsarresa till västra USA, och om du slår till innan den 16/6 2014 kan du till och med spara 1200 kronor på resan.

Med på resan, som äger rum den 3-12 september, är den erfarna författaren och fotografen Thomas Nykrog samt DIGITAL FOTO för allas chefredaktör Klaus Nygaard, som under resan kommer att bistå med fotoundervisning och hjälpa till med kamerainställningar och fotomöjligheter.

Efter en flygresa från Köpenhamn till Phoenix och en övernattning ger vi oss ut i Arizonas fantastiska klipplandskap, varpå vi övernattar i den trevliga staden Sedona. Nästa dag går turen till Grand Canyon, där vi besöker några av ravinens olika utsiktsplatser, och även försöker fånga solnedgången över det storslagna landskapet. Hela dagen därpå tillbringar vi också i den imponerande ravinen. Dag fem går turen till staten Utah, där vi ska besöka nationalparken Bryce Canyon med sina höga, tunna hoodoo-klippor.

Nästa dag stannar vi i delstaten Utah och kör till nationalparken Zion med sina branta klippväggar. Efter en övernattning vid parken fortsätter vi till Las Vegas, där vi naturligtvis ska ta bilder på stadens färgglada ljus under kvällen. Från Las Vegas kör vi till USA:s största nationalpark, Death Valley, som ligger i Kalifornien. Här ska vi bland annat titta på den intorkade saltsjön Badwater Bassin, innan vi åker tillbaka till kasinostaden Las Vegas där vi övernattar inför hemresan.

Resan arrangeras i samarbete med Profil Grupperejser, och du kan läsa ett detaljerat program samt beställa resan på > DEN HÄR LÄNKEN, men du får skynda dig, för deltagarantalet är begränsat.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss