Cookie- och Sekretesspolicy

Sista chansen: följ med på häftig fotokurs på Bornholm

Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar på Danmarks första och enda fotoläger med fokus på action och äventyr. Lär dig alla proffsknepen av fotograferna Martin Paldan och Camilla Hylleberg.

  • 13.06.2014

Du har fortfarande möjlighet att följa med på fotoläger och få undervisning av ett par av Danmarks bästa actionfotografer, nämligen Martin Paldan, som även skriver och fotograferar för DIGITAL FOTO för alla, och hans kollega Camilla Hylleberg som tillsammans beger sig till Bornholm från den 20 till den 22 juni.

De undervisar i blixtanvändning, komposition, optik, bildbehandling och en massa annat som kommer att göra dig till en mycket bättre fotograf. Motiven utgörs av ett gäng enastående coola actionatleter.

Det kostar 6600 kronor att hänga med på tredagarslägret på soliga Bornholm, inklusive all undervisning samt kost och logi. Du kan läsa mer på www.facebook.com/adventurephotocamp och det är som sagt bara ett fåtal platser kvar, så skynda dig att anmäla dig.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss