Cookie- och Sekretesspolicy

Få inspiration från några av världens bästa fotografer

Nikon har bjudit in två världsberömda fotografer tll Stockholm. Där kan du både se deras bilder och höra om hur de kom till.

  • 23.01.2013

Om du behöver inspiration till dina bilder kan det vara värt att bege sig till Skandia-teatern på Drottninggatan i Stockholm fredagen den 8 februari, där dokumentärfotograferna Andrea Bruce och Pep Bonet kommer att visa några av sina bilder och berätta om sina resor över världen. Journalisten Lasse Bengtsson som vi bl.a. känner igen som tidigare nyhetsankare för TV4-nyheterna och programledare för Nyhetsmorgon lördag kommer att vara moderator under arrangemanget.Amerikanska Andrea Bruce har arbetat åtta år på tidningen Washington Post, och har under de senaste tio åren fotograferat i oroliga områden som Irak och Afghanistan. Hon har vunnit ett flertal bilder för sitt arbete, bland annat har hon fyra gånger blivit utsedd till Årets fotograf av White House News Photographers Association.Pep Bonet är en spansk fotograf som bland annat fokuserar på afrikanska konflikter, men som även har följt rockbandet Motörhead under en längre period. Även han har vunnit ett flertal priser, bland annat vid World Press Photo.

Det är Nikon i Norden som står bakom seminariet i samarbete med fotokollektivet NOOR, som både Andrea Bruce och Pep Bonet ingår i. Det kostar 170 kronor att delta, och du kan läsa mer om arrangemanget och anmäla dig här. Evenemanget startar klockan 16.00 och pågår till runt 19.00. Det kan vara bra att komma i god tid, så att man kan hinna med att registreras.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss