Cookie- och Sekretesspolicy

Delta i Nature Photo Camp och vinn fina priser

Det finns fortfarande platser kvar till det fantastiska fotoeventet där du kan få lära dig av Nordens bästa naturfotografer

  • 28.09.2011

Massor av spännande föredrag och inspiration står på tapeten när det unika fotoarrangemanget Nature Photo Camp går av stapeln den 5 och 6 november 2011. Här kommer några av Nordens bästa naturfotografer att dela med sig av sina bästa tips, och vi från DIGITAL FOTO för alla finns naturligtvis också på plats för att lära ut de allra bästa knepen i Photoshop.

Om du deltar finns det även möjlighet att vinna fina priser, bland annat i form av en Canon EOS 7D, en Nikon D7000 eller ett stativ från Manfrotto. Du kan läsa mer om priserna och anmäla dig till arrangemanget här.

Under lördagen kommer du bland annat kunna höra ett fantastiskt föredrag av Magnus Elander när han berättar om sitt arbete med fotoprojektet De Fem Stora och tar oss med i jakten på bl.a. varg, björn och lodjur. Roy Mangerness från Norge kommer att visa en rad bilder från både vinter och sommar från den fantastiska ögruppen Svalbard norr om Norge.

Under söndagen kommer bland annat Jesper Tønning från Danmark att berätta om sitt fritidsintresse som blev till en livsstil, medan Lassi Rautiainen från Finland kommer att berätta om fotografering av vargar, björnar, järvar, örnar och andra fåglar i Finland. Du kan läsa hela programmet här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss