Cookie- och Sekretesspolicy

De här videorna blev virala under 2015

Den dansande hamstern, en förklädd Ronaldo och en vågad reklam från grannarna i väster. Här kan du se några av de videor som vi skrattade mest åt under det gångna året.

  • 08.01.2016

I det kommande numret av tidningen som kommer ut vilken dag som helst, går vi igenom det gångna året i pressbilder, redaktionens bilder och bilder från sociala medier. Men året kom ju också med en massa videor som fick stor uppmärksamhet. Här är ett axplock av de skojiga, förargande eller underliga klippen:

Lustiga säkerhetsinstruktioner

Ingen tar någon notis när kabinpersonalen går igenom säkerheten innan flyget lyfter, men det är annorlunda på det här kanadensiska flygplanet. Stewarden kryddade nämligen sina rutiner med en rad komiska infall.

Du kan se originalvideon här.

Tom Cruise sjunger ut

Talkshowvärden Jimmy Fallon fick en hel del internetframgångar under året. En av dem var en video där Tom Cruise gästar The Tonight Show och deltar i en så kallad lipsync battle. Skådespelaren och värden tävlar om vem som är bäst på att mima till låtar … och de är skrämmande bra på det.

Ronaldo driver med folk

Christiano Ronaldo klädde ut sig till en luggsliten hemlös man och vandrade nedför Madrids gator, där han imponerade de förbipasserande med sina fotbollskonster innan han, till allas stora överraskning, avlägsnade sin förklädnad. Videon ingick i en reklam för fotbollsspelarens nya hörlurar.

Akrobatisk hamster

Någon spelade in en hamster som roade sig med att göra baklängesvolter på löpande band. Klippet visades över 100 000 gånger på ett fåtal dagar.

Den ekivoka Spies-reklamen

”Do it for mom” heter resebolaget Spies reklamhit som efter bara ett dygn hade fått omkring 1,5 miljoner visningar. Videon skal locka föräldrar som är sugna på barnbarn att investera i en resa till ett soligt och varmt resmål för sina vuxna barn … så de kan få lite tid för sig själva, så att säga.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss